Verwarming

CV Installaties

Voor het plaatsen van een nieuwe CV Ketel, nieuwe radiatoren of de aanleg of uitbreiding van de CV installatie bent u bij Loodgietersbedrijf Bob van der Loo aan het juiste adres. Het comfort in huis wordt in grote mate bepaald door de temperatuur in huis. Loodgietersbedrijf Bob van der Loo weet dat en adviseert u op professionele wijze welke cv-ketel en installatie het beste bij uw wensen past. Er zijn meerdere mogelijkheden op het gebied van cv-ketels zoals HR ketels, combiketels of zelfs een combinatie met een boiler. Wanneer u een nieuwe installatie wenst, dan komen wij bij u thuis om de situatie te bekijken om u vervolgens te adviseren in de beste keuze. Wij houden daarbij rekening met uw budget en wensen.

Onderhoud & reparatie CV ketel

Elke cv installatie heeft onderhoud nodig. Wij verzorgen ook het onderhoud aan uw cv-installatie, neem hiervoor contact met ons op. Elke installatie moet op zijn tijd worden bijgevuld of ontlucht. Dit kunt u eenvoudig zelf doen, uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen. Ook de reparatie van de cv-installatie verzorgen wij voor veel klanten.

Last van problemen?

Heeft u problemen met uw cv-installatie of overweegt u om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Wij als ervaren specialist helpen u graag verder met een advies op maat om zo te komen tot de juiste installaties bij u thuis of op het kantoor. Voor ieder huishouden of bedrijf kan een specifiek verwarmingsplan nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen.

Meer weten?

Meer weten over verwarming en warm water of het laten plaatsen van een cv-ketel? Bel met 06 – 827 59 383 of vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in.

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.