Sanitair

Sanitaire voorzieningen

Loodgietersbedrijf Bob van der Loo is gespecialiseerd in de installatie van sanitaire voorzieningen van uw badkamer sanitair zoals: ligbad, douche, badkamer, toilet, wasbak, wastafel of andere badkamermeubels. Wij verzorgen de complete installatie.

Sanitair laten installeren door de vakman

Wanneer u uw sanitair door ons laat installeren streven wij naar een duurzame oplossing. Langdurig woonplezier met gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Het plaatsen van sanitair moet vakkundig en met oog voor detail gebeuren. Een hoogwaardige afwerking is essentieel, want wanneer dat niet gebeurt loopt u risico op lekkage en waterschade. Wij kunnen u deze kwaliteit waarborgen als u ons inschakelt.

Lekkage in de badkamer?

Heeft u een lekkage in uw badkamer? Wij repareren uw waterleiding! Het opsporen van een lekkage in een badkamer is niet altijd even makkelijk, maar door onze ervaring en juiste apparatuur kunnen wij de meeste lekkages opsporen en repareren zonder dat er sloopwerk nodig is.

Hoe zit het met de garantie?

Kwaliteit en nazorg staat bij Loodgietersbedrijf Bob van der Loo bovenaan. Op al onze werkzaamheden krijgt u garantie en op installaties van CV ketels geven wij twee jaar garantie. Wij vertrekken pas als alles werkt en u tevreden bent.

Offerte aanvragen

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan voor het verbouwen van uw badkamer of toilet. Wij zorgen voor een uitstekende installatie van uw ligbad, douche, toilet, wastafel, badmeubel, radiator en ventilator.
Bel met 06 – 827 59 383 of vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in.

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.