Dakwerkzaamheden

Dakwerkzaamheden & reparaties

Het vervangen van dakbedekking, het monteren van zink en het onderhouden van uw dak kunt u met een gerust hart overlaten aan Loodgietersbedrijf Bob van der Loo. Wij maken gebruik van de beste materialen en verzorgen al uw dakwerk met vakmanschap. Het dak is een erg belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Door de vele weersinvloeden die het moet verdragen is slijtage of beschadiging onontkoombaar. Invloeden als wind, neerslag, kou en warmte zorgen ervoor dat er aan het dak of de dakgoot regelmatig werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Last van een daklekkage?

Daklekkages komen zowel bij bestaande- als nieuwbouw nu eenmaal voor. De gevolgen kunnen van kleine aard zijn maar wanneer er niet direct ingegrepen wordt dan kan dit uitmonden in een grote beschadiging van het dak. De aanpak van beginnende (dak)lekkages is vaak eenvoudig, alleen is het wel raadzaam om dit door een dakspecialist uit te laten voeren. Wilt u zo snel mogelijk uw daklekkage laten repareren door een dakspecialist? Kies dan voor de vakmanschap van Loodgietersbedrijf Bob van der Loo uit Vlijmen. Wij zijn werkzaam in de gehele regio Brabant.

Zinkwerk

Naast de diverse dakwerkzaamheden verzorgen wij ook het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken dakgoten. Wij beschikken over het juiste gereedschap en kennis om materialen als zink en lood op traditionele wijze te bewerken.
Ons zinkwerk is van hoge kwaliteit en wordt door ons op een vakkundige wijze geplaatst. Hiermee garanderen wij het beste resultaat voor u als klant. Zinkwerk kan op verschillende manieren gebruikt worden als afwatering, daarom adviseren wij contact met ons op te nemen als u nog niet zeker bent van de toepassing en oplossing. Loodgietersbedrijf Bob van der Loo is het ideale bedrijf op het gebied van dak en geveltechniek.

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking wat ook wel dakleer wordt genoemd, is uitstekend materiaal waarvan de meeste platte daken in Nederland van voorzien zijn, denk hierbij aan dakkapellen, schuren & aanbouwen. Bitumen ontstaat tijdens de productie van ruwe olie waardoor bitumen eigenschappen heeft die zeer geschikt zijn voor dakbedekking:
Duurzame vorm van dakbedekking
Gemakkelijk aan te brengen, ook op complexe dakvormen
Hoge waterdichtheid
Verkrijgbaar in diverse kleuren

Daktrim of zinken deklijst
Om het dak bij de dakranden 100% waterdicht te maken zal hierbij een daktrim of een zinken deklijst bevestigd worden, dit zorgt voor een nette en waterdichte afsluiting.

Offerte aanvragen

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan voor werkzaamheden aan uw dak. Bel met 06 – 827 59 383 of vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in.

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.