Airco

Airco laten installeren

Het juiste klimaat in een woon- of bedrijfsruimte is van groot belang voor de gezondheid en productiviteit van de personen die actief zijn in een bepaalde ruimte. Dit klimaat zorgt voor het gewenste comfort in een ruimte, dit comfort is zonder de toepassing van de juiste klimaatinstallaties niet te realiseren. Wanneer u altijd een aangename temperatuur of verse luchttoevoer in een ruimte wil bent u genoodzaakt hier een installatie te plaatsen. Loodgietersbedrijf Bob van der Loo adviseert u graag hierin, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Luchtvochtigheid

Het ideale aan airconditioning is dat dit in uw kamer zorgt voor een perfecte luchtvochtigheid. Het meest aangename vochtgehalte bevindt zich tussen de 40 en 60 procent. Dit zorgt ervoor dat het in huis niet te droog, maar ook niet te klam wordt. Hierdoor krijgt uw (huis)kamer een beter leefklimaat, wat zeer gezond is. Gebruikt u airco op de werkvloer, dan verhoogt dit het werktempo.

Reparatie airco

Vertoont uw airconditioning gebreken? Dit is geen reden om de airco bij het oud vuil te zetten. Het is ook mogelijk om de machine te laten repareren. Net als de installatie en het onderhoud wordt de reparatie van uw machine met de grootste passie en nauwkeurigheid uitgevoerd door Loodgietersbedrijf Bob van der Loo. Hiervoor worden geavanceerde technieken en de nieuwste materialen gebruikt. Wilt u meer informatie over het laten repareren van uw airconditioning? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe zit het met de garantie?

Kwaliteit en nazorg staat bij Loodgietersbedrijf Bob van der Loo bovenaan. Op al onze werkzaamheden krijgt u garantie en op installaties van een airconditioning heeft u fabrieksgarantie. Wij vertrekken pas als alles werkt en u tevreden bent.

Offerte aanvragen

Weet u niet wat de beste keus is voor installatie, onderhoud of reparatie van uw airconditioning? Vraag dan geheel vrijblijvend en een offerte aan. Bel met 06 – 827 59 383 of vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in.

Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.